Καλώς ήλθατε Αγαπητοί Γονείς στην αρχική σελίδα

     Στην πολύ σημαντική και ευαίσθητη αυτή περίοδο της ζωής του (1-6 ετών) το κάθε παιδί χρειάζεται υποστήριξη και βοήθεια, εμπειρίες και ευκαιρίες που θα συμβάλλουν στην υγιή και ολόπλευρή του ανάπτυξη. Χρειάζεται να κτίσει ένα γερό υπόβαθρο που θα το βοηθήσει να ανοιχθεί με τους καλύτερους όρους στο μεγάλο ταξίδι της ζωής. Στην «Παραμυθία» καλύπτουμε από κάθε άποψη τους παραπάνω στόχους:

Φροντίδα

     Αγκαλιάζουμε το παιδί με αγάπη και ενδιαφέρον, το εμψυχώνουμε και το ενθαρρύνουμε σε κάθε βήμα, το βοηθάμε να λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο μέσα στην ομάδα των συνομηλίκων. Παράλληλα, καλούμε τους Γονείς να μας εκφράσουν την κάθε απορία ή ανησυχία τους, τους καλύπτουμε με γνώση και πράξη ώστε να εξασφαλίζουμε την πραγματική εμπιστοσύνη και σιγουριά τους. Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης θεμελιώνει και την απρόσκοπτη πρόοδο του κάθε παιδιού.

Παιδαγωγική

     Προσφέρουμε στα παιδιά, ανάλογα με την ηλικία τους, ένα πλήρες και επαρκές παιδαγωγικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα αυτό –που αξιοποιεί διεθνή πρότυπα- έχει ως στόχο, με τρόπο ευχάριστο και με σεβασμό στους ιδιαίτερους ρυθμούς και τις ατομικές ιδιαιτερότητες, να θέσει τις βάσεις για την εξέλιξη του κάθε παιδιού και την θετική σχέση του με τις αναπτυξιακές διαδικασίες.

Το Σχολείο μας

     Το κτίριο της « Παραμυθίας » είναι μελετημένο και κτισμένο εξαρχής ως κτίριο Παιδικού Σταθμού και ανταποκρίνεται σε όλες τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Οι ξεχωριστές αίθουσες ανά ηλικία, οι ιδιαίτεροι χώροι για το φαγητό και τον ύπνο, η κατάλληλη κλίμακα και η σωστή επιλογή των υλικών, ο άφθονος ηλιασμός και αερισμός, ο κατάφυτος κήπος, οι ιδιαίτερες αισθητικές επιλογές, εξασφαλίζουν στα παιδιά ένα ευχάριστο περιβάλλον για τη ζωή και την ανάπτυξή τους.
Υ.Γ. Αγαπητοί Γονείς, τηλεφωνήστε μας εγκαίρως στο 210.6003196 , να συναντηθούμε και να μιλήσουμε από κοντά!

Ακολουθήστε την Παραμυθία!

Παραμυθία παιδικός βρεφικός σταθμός Γλυκά Νερά Γέρακα Αγ. Παρασκευή στα Γλυκά Νερά
( όρια με Γέρακα και Αγ. Παρασκευή ) εξυπηρετεί τις περιοχές : Γλυκά Νερά , Γέρακα ,
Αγ. Παρασκευή , Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Χολαργό , Παλλήνη , Παιανία , Ανθούσα , Κάντζα .