Τάσος Κωτσιόπουλος Καθηγητής Αρχιτεκτονικής Α.Π.Θ.

     Έχουμε δύο παιδιά που έχουν αφήσει πίσω τους το νηπιαγωγείο εδώ και κάμποσα χρόνια. Τα παιδιά φοίτησαν στο σχολείο αυτό από τέσσερα χρόνια το καθένα και πολλές φορές έχουμε ευχηθεί η «Παραμυθία» να είχε και δημοτικό.      Η «Παραμυθία» αρχικά στεγαζόταν σε ενοικιαζόμενη μονοκατοικία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο χώρο, σχεδιασμένο εξ αρχής για παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο από τον ίδιο τον διευθυντή του, ο οποίος πέραν του πτυχίου παιδαγωγικής έχει και δίπλωμα αρχιτέκτονα.

Αλέξης Κόκκος Καθηγητής Εκπαίδευσης Ενηλίκων Στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

     Πριν αρκετά χρόνια, όταν πήγαινε ο γιός μας στην Παραμυθία, ένοιωθα εμπιστοσύνη. Όσα γίνονταν εκεί με γέμιζαν με τη σιγουριά ότι κάτι πολύ καλό συμβαίνει για το παιδί. Σιγά-σιγά, άρχισα να νοιώθω και ζεστασιά, καθώς αναπτύσσονταν οι σχέσεις και η συνεργασία με τους υπεύθυνους. Στο τέλος, όταν είδα τα αποτελέσματα και παρακολούθησα και την τελική γιορτή, τα συναισθήματά μου έγιναν ενθουσιώδη – και ακόμα είναι.

Φίλιππος Οικονόμου Εκπαιδευτικός

Παραμυθία.....
ένα ταξίδι που ξεκίνησε τυχαία, επιλέγοντάς το για το ωραίο περιβάλλον και την καθαριότητά του.
     Ένα ταξίδι όμως που έδωσε έμπνευση σε μας ως γονείς και ταίριαξε σε ένα χώρο όλα όσα θα θέλαμε να καταφέρουμε κι εμείς στο μεγάλωμα των παιδιών μας.....

Μιχάλης Ζερβός Χημικός

Κλωντ μου,
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τη φροντίδα, την Αγάπη, τη Στοργικότητά σου προς τη Δανάη, τον Αλέξη και το Λουιζάκι όλα αυτά τα χρόνια.
«Ευχαριστώ» για όλα όσα τους έμαθες που τα βοήθησαν να προχωρήσουν στα πρώτα τους βήματα και μετέπειτα να ενταχθούν στην ομαδίτσα του «μεγάλου» πλέον Σχολείου και σιγά-σιγά στο «Σχολείο της ζωής»…

Αλέξανδρος Παπανδρέου Executive Chef, Συγγραφέας

Παραμυθία !!!
Το δεύτερο σπίτι του γιού μας του Νικόλα. Ένοιωσε ασφάλεια και στοργή και έμαθε πολλά!
Με μεγάλη χαρά το έζησε και δύσκολα το αποχωρίστηκε.

Κανάραχου Ελισάβετ Γραμματέας Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου

Έχω δύο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι, τα οποία πήγαν στο σταθμό σε ηλικία 16 και 13 μηνών αντίστοιχα. ‘Οταν έμαθα ότι ο σταθμός οργανώνει την ιστοσελίδα του, χάρηκα ιδιαίτερα. Ο λόγος ήταν, ότι επιτέλους μου δινόταν ένα βήμα, ώστε να πω δημόσια, αυτό που αισθάνομαι 4 χρόνια τώρα. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Παραμυθία παιδικός βρεφικός σταθμός Γλυκά Νερά Γέρακα Αγ. Παρασκευή στα Γλυκά Νερά
( όρια με Γέρακα και Αγ. Παρασκευή ) εξυπηρετεί τις περιοχές : Γλυκά Νερά , Γέρακα ,
Αγ. Παρασκευή , Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Χολαργό , Παλλήνη , Παιανία , Ανθούσα , Κάντζα .